Fitklik in vakblad voor hardlooptrainers

Fitklik, vind je sport, fysiotherapeut en diëtist bij jou in de buurt
Onder de bovenstaande titel is het volgende bericht verschenen in Pro Loop, het vakblad voor hardlooptrainers (zie www.hardlooptrainers.nl):

Sinds september is www.fitklik.nl live. Fitklik is de klik tussen vraag en aanbod in de markt van sport, gezondheid en bewegen; en Fitklik is de klik tussen mensen in een sport- en gezondheidsnetwerk. De keurig verzorgde site brengt vraag en aanbod op beweeggebied bij elkaar. Han de Regt, oprichter van Fitklik, geeft een voorbeeld: 'Stel, in de regio Apeldoorn is een fysiotherapeut gevestigd die veel ervaring heeft met de behandeling van voetbalblessures, een atletiekclub die regelmatig conditietests organiseert, en een sportzaak met een groot assortiment voetbalschoenen. Wanneer dan een bezoeker van onze website de regio Apeldoorn opgeeft en zoekt op 'voetballen', verschijnen niet alleen alle Apeldoornse voetbalverenigingen, maar ook de fysiotherapeut, de organisator van conditietests en de gespecialiseerde sportzaak.'

Daarnaast kunnen organisaties hun aanbod presenteren op activiteitniveau. Voorbeeld: ook de fysiotherapeut biedt fitness aan, daarom staat onder medische begeleiding ook fitness vermeld. Op doelgroepniveau staan alle organisaties die iets aanbieden aan jongeren, ouderen, COPD, reuma, brandweerlieden keurig gerubriceerd. Voor het werven van deelnemende organisaties worden Fitwervers ingezet. Er zijn nog vacatures voor deze bijbaan.
 
 
Header image