Personal Training in Spijkenisse / Hellevoetsluis

Personal Training
Personal training is een manier van trainen waarbij de begeleiding zeer intensief is. De sporter hoeft zich hierdoor niet bezig te houden met het organiseren van de training en kan zich volledig richten op het uitvoeren van de training zoals deze door de personal trainer is samengesteld.

De personal trainer stelt de trainingen op aan de hand van de wensen van de sporter. De sporter geeft aan met welk doel en welke randvoorwaarden de personal trainer rekening moet houden (zoals tijdstippen, locaties, soorten sport en andere speciale wensen). De personal trainer zal bij het opstellen van het trainingsschema zeker rekening houden met eventuele beperkingen van de sporten zoals klachten of aandoeningen.

De personal trainer heeft als doel om de sporter op een verantwoorde en efficiënte wijze begeleiden richting een haalbare doelstelling. Om de doelstelling te bereiken zal de personal trainer de sporter tijdens het programma motiveren, stimuleren en erop toezien dat alle oefeningen op de juiste wijze worden uitgevoerd. Dat is voor de mensen die persoonlijke begeleiding plezierig vinden en kunnen betalen, vaak nét dat zetje dat zij nodig hebben om te slagen.

Een belangrijk aspect voor iedereen die zich moet motiveren om een doel te halen is het regelmatig uitvoeren van testen en vastleggen van tussenresultaten. De personal trainer kan hierbij helpen door het testen van de conditie van de sporter (in gewicht, zuurstofopname, loopsnelheid, herstelsnelheid na inspanning, etc). Iedereen die vooruitgang merkt bij zichzelf is direct meer gemotiveerd om door te zetten.
 

Plaatsen in regio

Personal training in Abbenbroek, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Simonshaven, Spijkenisse, Tinte, Vierpolders, Zuidland, Zwartewaal,
 
Header image