Skatehockey in Alkmaar / Heerhugowaard

skatehockey
De term Skatehockey duikt de laatste tijd steeds vaker op. Groepen jongeren die bij elkaar komen organiseren onderling partijtjes hockey, op skates.

Het lijkt de droge variant van IJshockey te zijn, maar er is maar weinig bekend over deze op het oog leuke, en ook logische tak van hockeyen. Over de spelregels is al evenmin veel te zeggen. Zijn deze wellicht een combinatie van de regels die op het ijs bij het hockeyspel worden gehanteerd en het veldhockey, of is het een sport op zich, met zijn eigen regels?
Wie meer weet over skatehockey is van harte welkom zijn of haar kennis en ervaringen hierover met ons te delen. Mail ons je ervaring met deze nieuwkomer op hockeygebied, zodat wij kunnen zorgen dat steeds meer mensen enthousiast kunnen worden over skatehockeyen.
 

Kijk ook eens bij

Plaatsen in regio

Skatehockey in Aartswoud, Alkmaar, Bergen aan zee, Bergen nh, Broek op langedijk, Driehuizen, Egmond aan den hoef, Egmond aan zee, Egmond-binnen, Groet, Grootschermer, Heerhugowaard, Heiloo, Hensbroek, Hoogwoud, Koedijk, Lutjewinkel, Nieuwe niedorp, Noord-scharwoude, Obdam, Opmeer, Oterleek, Oude niedorp, Oudkarspel, Oudorp nh, Schoorl, Sint pancras, Spanbroek, Stompetoren, Waarland, Winkel, Zijdewind, Zuid-scharwoude, Zuidschermer, `t veld,
 
Header image