Studenten in Rotterdam Zuid / Albrandswaard / Barendrecht

studenten
Het leven van een student is zwaar. Wonen in een nieuwe stad, colleges volgen, tentamens halen, zorgen voor inkomsten via een bijbaantje, zelf boodschappen doen, nieuwe vrienden en feesten afgaan. Om dit drukke leven vol te houden moet een student ook aan zijn gezondheid denken. De makkelijkste en leukste manier om aan de gezondheid te werken: sport!

Om een geschikte sport te vinden hoeft de student vaak niet ver te zoeken. Op veel campussen bestaan sportcentra waar verschillende sporten worden aangeboden voor een zeer lage en aantrekkelijke prijs speciaal voor studenten van die campus.

En studenten die geen geschikte sporten vinden op de campus, kunnen altijd nog bij reguliere verenigingen en organisaties terecht. Deze hebben tegenwoordig vaak studentenvoordeel waardoor het sporten goedkoper is en de tijden waarop de sport wordt aangeboden zijn aangepast aan het leven van de student.

De combinatie topsport en studeren is extra zwaar. Veel opleidingen steunen studenten die topsport beoefenen. Studenten kunnen vrijstellingen krijgen voor colleges, tentamens en financiële steun voor eventuele studievertraging.
 

Plaatsen in regio

Studenten in Barendrecht, Botlek rotterdam, Europoort rotterdam, Hoogvliet rotterdam, Pernis rotterdam, Poortugaal, Rhoon, Rozenburg zh,
 
Header image