Deelnemen op Fitklik

Algemeen
Personen, verenigingen en stichtingen, en bedrijven die willen deelnemen aan Fitklik, kunnen zich online registreren. Daarna is het een kwestie van inloggen en van start gaan.
Met 'deelnemen' bedoelen we informatie op de site plaatsen. Wie alleen informatie wil
zoeken, hoeft zich niet eerst te registreren.
 
Personen 
Personen kunnen zich kosteloos registreren op Fitklik. Kijk op de pagina's ›› Bouw je netwerk op en ›› Maak je eigen profiel voor meer informatie.
›› NU REGISTREREN   
 
Verenigingen en stichtingen
Verenigingen en stichtingen kunnen kosteloos deelnemen met een basisabonnement op Fitklik. Een waardevolle manier van promotie omdat op Fitklik aanbod gevonden wordt via het zoeken op regio, doelgroep, sport en categorie. Kijk op de pagina ›› Info voor organisaties voor meer informatie over deelnemen.
 
Bedrijven
Bedrijven betalen € 99 ex BTW per jaar voor een basisabonnement op Fitklik. Het eerste abonnementsjaar loopt tot eind 2010. Bedrijven presenteren op Fitklik hun organisatie, hun algemene aanbod en hun specifieke aanbod voor doelgroepen. Fitklik zorgt voor maximale vindbaarheid van dit aanbod door een gebruikersvriendelijke website met goede categorisering van het aanbod en door zoekmachineoptimalisatie. Dus uw aanbod op Fitklik krijgt veel aandacht. Kijk op de pagina ›› Info voor organisaties voor meer informatie.
 
Betaling 
De betaling wordt tijdens de registratie online uitgevoerd via PayPal of iDEAL, zodat u met creditcard of bankrekening kunt betalen. U kunt ons ook een mailtje sturen met het verzoek om te betalen middels automatische incasso of op rekening. Het duurt dan echter enkele dagen voordat de registratie rond is, in verband met de rondzending van het deelnameformulier per post.  
 
Privacy 
Fitklik verstrekt geen persoonsgegevens aan deelnemende organisaties of anderen.
›› Lees ons Privacybeleid 
 
 
Header image