Veelgestelde vragen

VRAGEN VAN PARTICULIEREN  
 
Moet ik mij registreren om gebruik te kunnen maken van Fitklik? 
Iedere bezoeker van Fitklik kan zonder zich te registreren gebruikmaken van de informatie op de website. Er zijn extra diensten beschikbaar voor mensen die zich wel registreren. 
 
Wat zijn de extra diensten die Fitklik biedt als ik mij registreer? 
Je kunt een netwerk opbouwen met andere mensen die zich op Fitklik hebben geregistreerd. Met die mensen kun je in contact zijn en je kunt op de hoogte blijven van hun activiteiten. Je kunt je eigen relaties uitnodigen om zich te registreren op Fitklik. Je kunt op je eigen pagina's ook je (sportieve) activiteiten en prestaties bijhouden, aangeven wat je doet en hebt gedaan op het gebied van werk, vrijwilligerswerk, opleidingen en bestuursfuncties en bij welke organisaties je hebt gesport. Zonder dat deze organisaties jouw persoonlijke gegevens kennen. Je kunt er foto's en verhaaltjes bijplaatsen. Ook kun je je abonneren op 'Fitmails': jij bepaalt welke organisaties aan jou berichten mogen sturen die in je inbox van jouw account op Fitklik geplaatst worden. Zolang als jij dat wilt en zonder dat de organisaties over jouw persoonlijke gegevens beschikken.   
 
Zijn er kosten aan registratie verbonden? 
Er zijn voor particulieren geen kosten verbonden aan registratie en deelname. 
 
Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig op Fitklik? 
Technisch gezien worden je gegevens beveiligd naar de huidige stand van de techniek. Je bent zelf natuurlijk verantwoordelijk voor het geheim houden van je wachtwoord. Verder kun je in jouw profiel zelf aangeven wie jouw (sportieve) informatie mag bekijken. Per onderwerp kun je aangeven of jij je gegevens voor niemand wilt afschermen, of wilt afschermen voor alleen iedereen buiten je netwerk of dat je je gegevens voor iedereen wilt afschermen. Dat bepaal je dus zelf. 
 
Hoe kan ik mijn account op Fitklik beëindigen? 
Op de pagina 'Mijn account' is het mogelijk om aan te geven dat je account moet worden beëindigd. Na het verzoek tot beëindigen worden je gegevens verwijderd. 
 
VRAGEN VAN ORGANISATIES  
 
Mijn gegevens op Fitklik kloppen niet, hoe kan ik deze verbeteren? 
Door je te registreren kun je je gegevens na registratie en inloggen zelf aanpassen. Wil je je niet registreren dan kun je via het contactformulier van de website je verbeterde en/of aangevulde gegevens doorgeven.  
 
Welke informatie over mijn producten en diensten is interessant voor bezoekers van Fitklik? 
Vrijwel iedere organisatie is in Nederland gemakkelijk te vinden in zijn eigen branche via de telefoongids, via een zoekmachine op internet of een bedrijvengids. Ook op Fitklik zullen organisaties op branche vindbaar zijn. De meerwaarde van Fitklik zit vooral in het bij elkaar zetten van specifiek aanbod door een grote diversiteit aan bedrijven. Welke organisaties nemen conditietesten af? Welke organisaties hebben aanbod voor mensen met reuma? Welke organisaties hebben aanbod voor voetballers (schoenen, training, bedrijvencompetitie, blessurebehandeing)? Als aanbieders hun producten en diensten opvoeren, zorgt Fitklik voor de plaatsing op de juiste plek op de website. Zodat uw toekomstige klanten uw aanbod kunnen vinden. 
 
Hoe kan ik mijn informatie op Fitklik plaatsen? 
Na registratie (en betaling) krijg je bij inloggen een speciaal navigatiemenu te zien aan de rechterzijde van het scherm. Per onderwerp kun je zo heel eenvoudig je gegevens aanvullen en verbeteren. Bijvoorbeeld: contactgegevens, agenda-items, het aanbod van producten en diensten, diploma's en lidmaatschappen van koepels en ketens.  
 
Meerdere beheerders per organisatie
Het is mogelijk om per organisatie meerdere personen de bevoegdheid tot beheren van uw informatie te geven, bijvoorbeeld voor een afdeling of productgroep. Om dit te realiseren registreert iedere extra beheerder zich met een (extra) useraccount op Fitklik. Hiervoor moet een ander e-mailadres gebruikt worden dan voor iemands particuliere registratie. Na registratie zendt de hoofdbeheerder de gegevens van de andere beheerders naar Fitklik en de koppelingen worden tot stand gebracht.
 
Kan ik mijn account door Fitklik laten beheren? 
iedere organisatie kan een verzoek doen aan Fitklik om de eerste opzet van de informatie op de website uit te besteden aan Fitklik. We zullen zolang mogelijk deze dienstverlening handhaven. Stel uw vragen via het contactformulier.  
 
Kan ik adverteren op Fitklik? 
Fitklik richt zich primair op het plaatsen van informatie van aanbieders in de markt van sport, gezondheid en bewegen. Vele adverteerders zullen met de reguliere registratie als aanbieder kun boodschap zelf kunnen plaatsen op Fitklik. Met organisaties die nog meer exposure willen, treden we graag in contact. Stel uw vragen over dit onderwerp via het contactformulier. 
 
 
Header image