Les Mills

Les Mills
Les Mills is een Amerikaanse organisatie die inmiddels wereldwijd bekend is vanwege haar groepsfitnessprogramma’s.

Duizenden fitnesscentra over de gehele wereld nemen Les Mills trainingsprogramma’s af om hun sporters gevarieerde en verantwoorde workouts op muziek te bieden. Les Mills biedt de 60.000 fitnessinstructeurs over de gehele wereld elke drie maanden een nieuwe set workouts aan voor de volgende programma’s:

BODY ATTACK voor kracht en uithoudingsvermogen. Een intensieve intervaltraining met aerobics bewegingen en oefeningen voor kracht en stabilisatie.
BODY BALANCE met oefeningen uit yoga, tai chi en pilates om flexibiliteit en kracht op te bouwen. Met aandacht voor ademhaling en concentratie.
BODY COMBAT is een conditietraining op opzwepende muziek met bewegingen uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai.
BODY JAM is een cardio-workout op muziek met een hoog dansgehalte. Trainen op de nieuwste dansbewegingen en de nieuwste hits.
BODY PUMP is gewichttraining met een haltergewicht naar keuze. De training zit vol met spierversterkende oefeningen zoals squats, presses, lifts en curls. Met lekkere muziek natuurlijk.
BODY STEP is een steps programma met series bewegingen op en rond een laag bankje. Er wordt gewerkt aan conditie én kracht.
BODY VIVE geeft de mogelijkheid om in een groep helemaal op eigen niveau te trainen met ballen, tubes en soms ook handgewichten.
RPM is een spinning-workout op het gevarieerde tempo van de muziek en onder leiding van een inspirerende instructeur.
 

Zoeken in regio

Vier cijfers postcode:

Gerelateerd

 
Header image