Partners van Fitklik

 
Fitklik streeft naar samenwerking met veel organisaties die een bijdrage willen leveren aan het stimuleren van sport, gezondheid en bewegen. 
 
Probit Marktonderzoek - Apeldoorn
Probit Marktonderzoek heeft een behoefteonderzoek onder gebruikers van Lopersplatform uitgevoerd in het voorjaar van 2008. Lopersplatform was de voorloper van Fitklik. De uitkomsten uit het onderzoek zijn gebruikt bij keuzes voor de opzet van Fitklik. De samenwerking is wederzijds goed bevallen. In de toekomst zullen Fitklik en Probit Marktonderzoek vaker samen onderzoeken gaan doen in de markt van sport, gezondheid en bewegen. Probit Marktonderzoek is een full service bureau en heeft alle facetten van marktonderzoek in huis met als specialisaties verkeer, vervoer en onderwijs. Per 1 januari 2008 is NRIT Onderzoek uit Breda bij Probit ingelijfd met als specialisatie de vrijetijdssector.  
 
Fontys Sporthogeschool - Sittard 
Fontys Sporthogeschool leidt professionals Sport & Bewegen op in de richtingen Education, Wellness en Leisure. Daarnaast verricht Fontys Sporthogeschool onderzoek en richt ze zich op ontwikkeling en ondersteuning van het werkveld. Met dit totaalpakket wil Fontys Sporthogeschool samen met haar partners een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van talenten. Het ontstaan van Fitklik is in de afgelopen jaren mede beïnvloed door de bijdrage van studenten aan Lopersplatform en Fitconsultant. In studiejaar 2008-2009 zijn wederom twee studenten van Fontys Sporthogeschool in een afstudeeropdracht actief bij Fitklik. 
 
Calibris en ECABO 
Fitklik heeft erkenning gekregen van Calibris en ECABO voor het aanbieden van stageplaatsen voor studenten in het MBO. Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport. ECABO is het landelijk orgaan beroepsonderwijs voor economisch-administratieve, ICT en veiligheidsberoepen. Een erkend leerbedrijf staat garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding. Fitklik biedt studenten uitdagende stageopdrachten op het gebied van communicatie, multimedia, sport en organisatie van activiteiten.     
 
Bas van de Goor Foundation 
De Bas van de Goor Foundation heeft als missie om de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes te verhogen door middel van sport. De Bas van de Goor Foundation wil mensen met diabetes informeren over de positieve effecten die sport voor hen heeft. Verder wil zij mensen met diabetes inspireren om nieuwe sportieve uitdagingen aan te gaan. Deze doelstellingen passen prima bij Fitklik en de Bas van de Goor Foundation is dan ook het eerste goede doel waaraan Fitklik de ontvangen deelnamebedragen van verenigingen en stichtingen (éénmalige bijdrage van Eur 2,50) doneert. Voor meer informatie over de foundation, kijk op www.bvdgf.org.
 
 
Header image